Φυσικοθεραπεια

www.physiowellness.org

Σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, συνδυάζουμε τις παραδοσιακές μεθόδους φυσικοθεραπείας με καινοτόμα προγράμματα πρόληψης, αποκατάστασης και ευεξίας.

Η εκτεταμένη επιστημονική εκπαίδευση, η πολύχρονη επαγγελματική πείρα, και το αυθεντικό πάθος για τις επιστήμες της υγείας, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός χώρου όπου ο ασθενής και οι ανάγκες του έχουν τον πρώτο λόγο.

Θα σας καθοδηγήσουμε, μέσα από αποκλειστικά ατομικές συνεδρίες, προς μια ζωή με λιγότερο πόνο, προς μια καλύτερη καθημερινότητα.

Από το 2004, χρονιά έναρξης λειτουργίας του φυσικοθεραπευτηρίου, έως και σήμερα εκατοντάδες ασενείς έχουν ωφεληθεί από τις θεραπευτικές υπηρεσίες μας.

Κινούμαστε πέρα από την απλή φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση της εκάστοτε πάθησης. Στόχος μας είναι η ενημέρωση του θεραπευόμενου ώστε, μέσα από απλές συμβουλές υγείας και ευεξίας, να γνωρίσει και να εφαρμόσει τις επιστημονικές παραμέτρους που εγγυώνται μια ποιοτική και ισορροπημένη ζωή .

Συνεργαζόμαστε με μια σειρά ειδικών υγείας και ευεξίας, προκειμένου να επιτύχει ο κάθε θεραπεύομενος το προσωπικό του ‘ευ ζην’.

  • Προλαμβάνουμε
  • Θεραπεύουμε
  • Φροντίζουμε

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας PhysioWellness και να κλείσετε τη δική σας θεραπευτική συνεδρία, εαν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου www.physiowellness.org

Διαβάστε ακόμη:

Σε τί διαφέρουμε

Σε τί διαφέρουμε

αποκλειστικά ατομικές, ωριαίες συνεδρίες φυσικοθεραπείας

Τα Θεραπευτικά Μέσα

φυσικοθεραπεία, ευεξία, κορόγιαννη

Κόστος Θεραπειών