Ευεξια

www.bodyspa.gr

Η Φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Κορόγιαννη σχεδιάζει και επιμελείται τις φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες Ταξιδιών Ευεξίας (Wellness Tourism Facilitator), σε προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού. Επίσης, συνοδεύει η ίδια τους ενδιαφερόμενους στα θεραπευτικά retreats που οργανώνει.

CYMERA_20140322_212519

4ήμερο Πακέτο Spa στη Βουλγαρία

Το ξενοδοχείο της διαμονής μας βρίσκεται στην γραφική πόλη Σαμόκοβ (Σαμάκοβο). Το Σαμόκοβ βρίσκεται 55 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, Σόφια και απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από το παλαιότερο και μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, το Μπόροβετς.

Το 4ήμερο Πακέτο Ευεξίας κοστίζει 169 ευρώ, και περιλαμβάνει:
(τιμή ανά άτομο, για δύο άτομα, 3 νύχτες / 4 ημέρες, με πλήρη διατροφή)

  • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, σε κεντρικό παραδοσιακό ξενοδοχείο
  • Πρωινό Μπουφέ καθημερινά
  • 3 Γεύματα στο παραδοσιακό εστατόριο του ξενοδοχείου
  • 3 Δείπνα στο παραδοσιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου
  • 2 Θεραπευτικά Μασάζ σώματος, διάρκειας 1 ώρας το καθένα
  • Δωρεάν καθημερινή χρήση των Υπηρεσιών Σπα (ατμόλουτρο/χαμάμ, υπέρυθρη σάουνα, υδρομασάζ/τζακούζι)
  • Δωρεάν, απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, σε όλο το ξενοδοχείο
  • Early check-in, late check-out, κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Σόφιας

Εαν επιθυμείτε να διαμείνετε σε μονόκλινο, υπάρχει μία επιβάρυνση στο Πακέτο Ευεξίας, και η τιμή διαμορφώνεται στα 229 ευρώ (3 νύχτες / 4 ημέρες, με πλήρη διατροφή).

Μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα και ολοκληρωθεί η κράτηση για τις ημέρες που επιλέξατε, θα σας σταλεί δωρεάν:
α) Wellness Kit, με προϊόντα που θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι σας, αλλά και μετά απο αυτό, σχεδιασμένο ειδικά για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα είναι επιλεγμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να εναρμονίζονται με το σκοπό του ταξιδιού σας, που είναι η φυσική θεραπεία, η χαλάρωση και η συνολική σας ευεξία, ψυχική και σωματική.

β) Έντυπος Οδηγός ταξιδίου, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και έξυπνες συμβουλές, που θα διευκολύνουν την προετοιμασία για το ταξίδι, την οργάνωση της διαμονής σας, τις μετακινήσεις σας, τα ψώνια σας, κλπ.

Οι τιμές είναι τελικές, δεν περιλαμβάνουν επιπλέον χρεώσεις, και ισχύουν για όποιες ημερομηνίες εσείς επιλέξετε (κατόπιν διαθεσιμότητας) από την 01/04/2014 εώς και την 22/12/2014.

Δείτε τις φωτογραφίες του προορισμού μας πατώντας εδώ και ξεκινήστε να ονειρεύεστε το ταξίδι σας!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Ταξίδι Ευεξίας και να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής, εαν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου www.bodyspa.gr