Workshops

wpid-wp-1426345240107.jpeg Όνειρο του Τζο Πιλάτες (1880-1963), ιδρυτή της ομώνυμης μεθόδου, ηταν να εισαχθεί το Πιλάτες στα σχολεία, ώστε να απολαβουν όσο το δυνατόν περισσοτεροι άνθρωποι τα ποικίλα οφέλη του σε σωμα, ψυχή και πνεύμα, με τον ίδιο τροπο που και ο ίδιος ωφελήθηκε από την εξάσκησή της μεθόδου καθ’ολη τη διαρκεια της ζωής του.

Θεωρώ με τη σειρά μου πως η μετάδοση της γνώσης είναι δώρο, που δίνει χαρά τόσο σε εκείνον που το προσφέρει, όσο και σε εκείνον που το αποδέχεται, ειδικα όταν πρόκειται για γνώση που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην καθημερινή ζωή και να την κάνει καλύτερη.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ξεκινησα εθελοντικά έναν κύκλο 4 μαθημάτων εισαγωγής στη Μέθοδο Clinical Pilates, σε συνεργασία με το Σωμα Ελληνικού Οδηγισμού, τοπικό τμήμα Μεγάρων.

Οι θέσεις για το συγκεκριμενο σεμινάριο έχουν καλυφθεί και ευχαριστώ πολύ όσους ανταποκριθηκατε στην πρόσκληση.

Για όσους είχαν την επιθυμία να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο κυκλο σεμιναρίων, αλλά δεν είχαν τελικά τη δυνατότητα, αποφάσισα να οργανώσω εναν κυκλο σεμιναρίων μέσα στην Άνοιξη, στο δικό μου χώρο, με τη μορφή βιωματικων εργαστηρίων (Pilates Workshops), στα οποία η δική σας ενεργή συμμετοχή θα δώσει σχημα και χρώμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Σεμινάρια Clinical Pilates, σε συνεργασία με το Σωμα Ελληνικού Οδηγισμού, τοπικό τμήμα Μεγάρων

Σεμινάρια Clinical Pilates, σε συνεργασία με το Σωμα Ελληνικού Οδηγισμού, τοπικό τμήμα Μεγάρων

Θα γνωρισουμε την αυθεντική μέθοδο Πιλάτες, θα ωφεληθούμε από την θεραπευτική της μορφή που ονομαζεται Clinical Pilates και αφορα την εφαρμογή της απο τον φυσικοθεραπευτη σε συγκεκριμενα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και θα έχουμε χρονο για να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο που κινούμαστε, σκεφτόμαστε και νιώθουμε στην καθημερινότητά μας, καθώς η επίγνωση των ατομικών μας προτύπων συμπεριφοράς αποτελεί τη βαση για τη σωματική, πνευματική και ψυχική μας υγεία.

Τί λέτε λοιπον? Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τη Μέθοδο Πιλάτες, να βελτιωσετε την υγεία σας και να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, όπως συμβαίνει σε εκατομμυρια άνθρωπους εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, όπως συνέβη και σε εμένα πρόσφατα? 🙂

Εαν θελετε να συμμετεχετε στον επομενο κύκλο των σεμιναρίων Clinical Pilates, κρατηστε από τώρα τη θέση σας επικοινωνώντας μέσω της φόρμας επικοινωνίας,  αφήνοντας έναν αριθμό τηλεφώνου ή e-mail και θα επικοινώνησω προσωπικά μαζί σας, αρκετά νωρίτερα απο την έναρξη των μαθημάτων, προκειμενου να σας ενημέρωσω για τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μέθοδο Πιλάτες και μοιραστείτε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μου http://www.clinicalpilates.gr

Leave a comment